24
Mayıs
2024
Cuma
DUMLUPINAR - KÜTAHYA
Belediye Sayfaları

Nazlı yatırımları yerinde inceledi

KÜTAHYA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ŞÜKRÜ NAZLI DUMLUPINAR’DA

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi'nin kazanıldığı Dumlupınar ilçesine ziyarette bulundu.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Şaban Türk ve Dumlupınar İl Genel Meclis üyesi İbrahim Uçar ve Merkez İl Genel Meclis üyesi Musa Yılmaz ile, İlçe Merkezi ve 6 köyü gezen Nazlı, özellikle İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde gördü.

Öncelikle Dumlupınar Belediye Başkanı Derviş Kavak’ı makamında ziyaret eden Nazlı ve beraberindekilere, Başkan Kavak son yıllarda İlçeye yapılan önemli yatırımlar hakkında bilgi verdi. Hazlı, daha sonra Kızılca, Selkisaray, Arpalı, Hamurköy, Eğdemir ve Allıören köylerini ziyaret ettiler. Köylere yapılan hizmetleri yerinde görerek köylülerin taleplerini dinledi.

Geziden son derece memnun olduğunu belirten İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Nazlı, ziyaretlerinin verimli olduğunu, özellikle Selkisaray, Arpalı ve Hamurköy’ün Tarımsal Kalkınma Kooperatifine verilen 106 baş süt ineği projesi, Arpalı köyüne yapılan gölet ve kapalı devre sulama sistemi, Eğdemir köyüne yapılan kapalı devre sulama sistemi ve 2010 yılında Allıören Köyüne yapılacak olan sulama sistemi konusunda yapılan çalışmaları gördüklerini bu çalışmalardan halkın son derece memnuniyetini bizzat müşade ettiklerini belirtti.

Nazlı, bölgede tarım ve hayvancılığına dönük bu anlamda ki yatırımların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini ifade etti.

KÜTAHYA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ŞÜKRÜ NAZLI DUMLUPINAR’DA
KÜTAHYA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ŞÜKRÜ NAZLI DUMLUPINAR’DA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 11:31:03
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 11:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?