19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Ara duvarlar yıkıldı

Kütahya'nın Gediz Belediyesi'nde açık ofis sistemine geçileceği bildirildi.

Vatandaşların belediye hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmesi için açık ofis sistemi uygulaması başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İmar İşleri ve Fen İşleri'nin birlikte çalışmalarına imkan sağlayacak olan açık ofis sistemiyle hem verimliliği artıracaklarını hem de zaman tasarrufu sağlayarak halkı kuyrukta beklemekten kurtaracaklarını söyledi.

Saraoğlu, "Belediyede en önemli iki birim olan Fen İşleri ve İmar İşleri'nin bir bütün halinde çalıştırılmasına imkan sağlayacak olan açık ofis sistemiyle tüm işlemlerimiz hız kazanacak. Başta plan, proje, teknik işler ve imar planları çok hızlı yapılabileceği gibi zaman ve ekonomi yönünden de avantaj sağlanacak" dedi.

Belediyenin 3. katında birimler arası duvarların yıkılarak başlatılan açık ofis çalışmasının en kısa zamanda diğer katlarda bulunan birimlerde de uygulamaya konulacağı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 12:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TARIK MENGÜ IP: 85.108.40.xxx Tarih : 25.05.2006 12:21:33
Ara duvarları yıkmak önemli değil,önemli olan kafadaki ara duvarları yıkmaktır.Beyindeki ara duvarları yıktığınız takdirde sorun zaten kendiliğinden çözülür.