24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Küçük çobanın cesedi bulundu

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi'ne bağlı Tepe Köyü'nde, sürüleri otlatırken 2 gün önce kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan 11 yaşındaki Ömer Ünal'ın cesedi, 13 kişiden oluşan AKUT ekibi tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ünal'ın cansız bedeninin Kakaç mevkiindeki bir derenin içinde üzerine odunlarla örtülmüş olarak bulunması nedeniyle, küçük çobanın cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruluyor. Yapılan ilk incelemede, Ömer Ünal'ın bedeninde darp izlerine rastlanması üzerine yapılan araştırma, olayla ilgili olarak bir şüphelinin jandarma tarafından sorgulanmak için gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Ünal'ın bulunması için jandarma ve vatandaşlar 2 gündür arama çalışması yapıyordu. Yapılan tüm aramalara rağmen Ömer Ünal bulunamamış ve AKUT ekibinden yardım istenmişti. Bugün Tepe Köyü'ne gelen 13 kişiden oluşan ekibi, Ünal'ın yanındaki cep telefonunu uydudan tespit yaparak, bulunduğu yeri belirledi. Ekip, kısa bir çalışmanın ardında Ünal'ın cansız bedenine ulaşmayı başardı.

Ömer Ünal'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedinin Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi. Olayla ilgili olarak jandarmanın geniş çaplı soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 11:05:12
Güncelleme :16 Ağustos 2005 Salı 11:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?