23
Mayıs
2024
Perşembe
ŞAPHANE - KÜTAHYA

Hırsızlar bir gecede 4 evi soydu

Şaphane'da, muhtarın apartmanına giren hırsızlar 3 daireden toplam 3 bin YTL değerindeki ziynet eşyalarını çaldı. Bu arada bir imamın evine de giren kimliği belirsiz kişiler, 50 YTL’yi alarak kayıplara karıştı.

Türegün Mahallesi Muhtarı Orhan Demirtaş’a ait 3 katlı eve giren hırsızlar, Demirtaş ile kiracıları Yüksel Demir ve Halil Demir’e ait dairelerden toplam 3 bin YTL değerinde ziynet eşyası çaldı.

Soygun esnasında 3 ailenin de evde olmadığı bildirildi. Muhtar Orhan Demirtaş, "Ben mahalle muhtarı olarak bu tür hırsızlık vakalarından rahatsızlık duyuyorum. Asayişi temin etmekle görevli jandarma ve polisin gerekli tedbirleri almasını talep ediyoruz. Eskiden mahallelerde gece bekçisi olur ve bunlar sabaha kadar devriye gezerlerdi. Şimdi Jandarma Komutanlığı’ndan bir nokta oluşturmasını istiyoruz. Emniyet güçlerinden de hırsızlık olaylarına karşı daha sıkı bir takip bekliyoruz" dedi.

Şaphane’de aynı gece 2. hırsızlık olayı ise Subaşı Mahallesi’nde yaşandı. Camii imamı Süleyman Aydoğan’ın evine giren hırsızlar, eve birilerinin geldiğini duyunca 50 YTL’yi alıp kayıplara karıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 13:59:18
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 13:59:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?