25
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞAPHANE - KÜTAHYA

Kayabaşı Parkı kültür merkezi oluyor

ŞAPHANE'DE KAYABAŞI PARKI, KÜLTÜR MERKEZİ OLUYOR

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, Kayabaşı Parkı'nın, Kültür Merkezi'ne dönüştürüleceği bildirildi.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce’yi Şaphane Belediye Başkanı ve MYO Okulu Müdürü Lütfi Mutlu, birlikte geldikleri Şaphane heyeti ile ziyaret etti.

Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, "Rektörümüz Güner Önce Şaphane’deki ziyaretlerinde, Öğrenci merkezinin eksikliğinden bahsetmişti. Belediyemize ait parkı Kültür merkezi olarak vermeye hazır olduğumuzu bildirdik. Biz Şaphane Belediyesi olarak gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Kent içerisindeki incelemelerimizde, Meslek Yüksekokuluna yakın, öğrencilerin gece gündüz güvenle gidebileceği yer olarak Kayabaşı Parkını gördük. Park ile birlikte her üç yurdun etrafında ışıklandırma çalışmalarını yaptırdık. Şaphane’nin öğrenci kenti olması yolunda her türlü zorluğu varız.Yıllardan beri işletilen Kayabaşı Parkını Öğrenci Kültür Merkezi yapmak için çalışmalara başladık" dedi.

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Güner Önce, Şaphane heyetinin ziyaretlerinden memnun olduklarını, plan, proje ile alt yapı ve gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra Şaphane Kültür Merkez'inin en kısa zamanda açılacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 16:45:02
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 23:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?