24
Mayıs
2024
Cuma
ŞAPHANE - KÜTAHYA

Kaymakamdan MYO'ya ziyaret

ŞAPHANE'NİN BAYAN KAYMAKAMI ZERRİN ÇAY BEŞİKÇİ MESLEK YÜKSEKOKULU'NU GEZDİ

Şaphane Kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz ile birlikte Meslek Yüksekokulu'nu gezerek incelemelerde bulundu.

Okul Müdürü Lütfi Mutlu’dan son gelişmeler ve yeniliklerle ilgili bilgiler alan Şaphane’nin bayan kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, gelişmelerin kendisini mutlu ettiğini bildirdi. MYO’nun Şaphane için bir şans olduğunu vurgulayan Beşikçi, son derece modern ve çağdaş bir eğitimin sunulduğu okulun bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini bildirdi.

 

"HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLACAĞIM"

Kütahya’nın ilçeleri arasında huzur ve güven ortamının sağlanması hususunda Şaphane'nin ayrı bir yeri bulunduğunu vurgulayan Kaymakam Beşikçi, öğrencilerin huzur ve güven ortamında eğitimlerini sürdürebilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Şaphane halkının öğrencileri bir evlat gibi görerek bağrına basmasının ve dertleriyle ilgilenmelerinin kendisini son derece mutlu ettiğinin altını çizen bayan kaymakam Beşikçi, fırsat buldukça okulu gezerek öğrencilerle sohbet etme imkanı bulduğunu ve sorunlarının çözümüne de katkı sağlamaya çalıştığını söyledi.

Kaymakam kökenli bir aileden geldiğini ifade eden Beşikçi babası ve eşinin de kendisi gibi kaymakam olduklarını söyledi. Babası İbrahim Çay’ın halen Antalya’da Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını anlatan Şaphane kaymakamı Zerrin Çay Beşikçi, eşi Murat Beşikçi’nin de Kütahya’nın Pazarlar ilçesi kaymakamı olarak görev yaptığını söyledi.

ŞAPHANE'NİN BAYAN KAYMAKAMI ZERRİN ÇAY BEŞİKÇİ MESLEK YÜKSEKOKULU'NU GEZDİ
ŞAPHANE'NİN BAYAN KAYMAKAMI ZERRİN ÇAY BEŞİKÇİ MESLEK YÜKSEKOKULU'NU GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 11:33:00
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 17:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?