19
Mayıs
2024
Pazar
EMLAK-KONUT

Şaphane'de tapu dağıtımı

Şaphane Belediyesi tarafından inşa edilen sosyal konutların tapuları daire sahiplerine teslim edildi.

Tapu teslim töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, "5 yıl önce Şaphane Belediyesi öncülüğünde sosyal konutlara başlanmış ve 60 kişi kaydolmuştu. Bunlar daha çok memur ve esnaftan oluşmaktadır ve sınırlı gelirleri vardır. Bu bakımdan ödenecek aidatlar ödeme gücüne göre asgari seviyede tutulmuştur. Bu zaman içerisinde binalar kaba inşaatları tamamlanmış, çatıları örtülmüş durumdadır. Bu arada özel bir banka üyelere kredi vermeyi istiyor. Bankadan verilecek 12 milyarlık kredi doğrudan doğruya tapulu mülk sahiplerine verilecek. Hak sahipleri sadece bir daireden değil, ortak dairelerden de hak sahibi olacak" dedi.

Konuşmasının ardından Belediye Bakanı Yeşildeniz, sosyal konutların bundan sonra belediye öncülüğünde mi yoksa kooperatif kurularak mı devam edileceği konusunu oylamaya sundu. Oy birliğiyle belediye öncülüğünde devam edilmesine karar verildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 17:36:49
Güncelleme :7 Nisan 2006 Cuma 17:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail serdar çakır IP: 195.174.225.xxx Tarih : 20.05.2006 22:36:52
haber hakkında fazla yapılacak bır yorum yok hayırlısı olsun şaphanemize böyle girişimlerde bulunulması çok güzel bir şey devamı gelir umarım.birde benım bu siteyle ilgilenenlerden bi ricam var sitemizi sürekli güncelleyelim ve fotoğraf galerisine birkaç fotoğraf ekleyelim memleketimin o güzel manzarasını güzelliklerini herkesin görmesini istiyorum sizden tek ricam budur. çalışmalarınızda başarılar dilerim