3
Mayıs
2024
Cuma
SİMAV - KÜTAHYA

Naci Eren


Amerika’da yaşayan hayırsever doktor Naci Eren, memleketi Kütahya’nın Simav İlçesi’ndeki Meslek Yüksek Okulu’na yeni bölümler yaptırmak için kolları sıvadı.

1996 yılında annesi Gülizar Eren adına yaptırdığı ilköğretim okulu ile Simav Devlet Hastanesi’ne bağışladığı cihaz ve yardımlarla tanınan Naci Eren, son olarak Simav Kaymakamı Günay Özdemir’e bir mektup yazarak, Meslek Yüksek Okulu inşaatına yeni bölümler yaptırmak istediğini bildirdi. Mektubunda, okulun yeni bölümlerinin inşası için ilk etapta 150 bin dolar ayırdığını belirten hayırsever gurbetçi, gerek görüldüğünde bu miktarı artırabileceğini bildirdi.

Kaymakam Özdemir, her şeyin devletten beklenmemesi gerektiğini ifade ederek, "Eğitim yatırımlarında Simavlılar devletten önde gidiyor. Hayırsever gurbetçi Naci Eren de bu isimlerin başında geliyor. Bu örnek davranışından dolayı kendisini kutluyoruz. Yapılacak bölüme onun adını vermeyi kararlaştırdık. Umarız diğer iş adamlarımıza da örnek olur" dedi.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • Naci EREN | bana yardım edebilirmisiniz? | 88.230.120.xxx | 2.08.2009 21:01:01

    ben Naci EREN ORDU-İKİZCELİYİM şu an çok zordayım yardımlarınıza güvenerek sizin de beni inceleyerek yardım etmenizi istedim. aynı ismi taşıyoruz tesadüfen size rastladım. Yardım edersenizde etmezsenizde sağ olun, ALLAH a emenet olun...