16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

Ressam Taktak adına okul

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Abdullah Taktak İlköğretim Okulu'nda çalışmalar hızla devam ediyor.

Tavşanlılı merhum ünlü ressam Taktak'ın adını ve hatırasını yaşatacak olan okulun birinci ve ikinci katının kolon, kiriş, zemin çalışmaları sürüyor. Yeni Mahalle'deki Menderes Bulvarı üzerindeki inşaatta hummalı bir çalışmanın olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Kadıoğlu,

"2005-2006 eğitim öğretim yılının başında 4 okulumuzu hizmete açmıştık. Şu anda merhum ressamımız Abdullah Taktak'ın adını verdiğimiz ilköğretim okulunun inşaatı Yeni Mahalle'de devam ediyor. Halkımız bu okulun Abdullah Taktak'ın adıyla anılmasından gayet memnun oluyor. Buradaki çalışmalar tamamlandığı zaman güzel bir okul göreceğiz" diye konuştu.

Civardaki Arslanbey İlköğretim Okulu'nun yükünü hafifletecek olan Abdullah Taktak İlköğretim Okulu'nun inşaatının önümüzdeki yılın Ağustos ayında sonunda bitirilmesinin planlandığını vurgulayan Kadıoğlu, çalışmaların hızla devam edeceğini söyledi.

Öte yandan vatandaşlar, ilçenin en büyük mahallesine böyle bir okul kazandırılacak olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2005 Cumartesi 16:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?