23
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

AKP İl Divan Toplantısı yapıldı

AKP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde yapıldı.

Hüsnü Ordu Kültür Sarayı Ahmet Uluçay Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kütahya Milletvekilleri Soner Aksoy, Abdullah Erdem Cantimur, Alaettin Güven, Hasan Fehmi Kinay ve Hüsnü Ordu, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe ve belde başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AKP İl Başkanı Şükrü Nazlı, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) yolunda çok önemli bir mesafeyi kat ettiğini belirterek, "AB'nin Türkiye ile müzakere kararının ardında hiç kuşkunuz olmasın ki tek parti iktidarının gücü ve yüksek kabiliyeti vardır. AKP iktidarının hareket ve atak dış politika anlayışının izleri var. Bu sonuç başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın da yüksek liderliğinin bir neticesidir" dedi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali ihsan Çakır da, "Seçim vaatlerimizin yüzde 60'ını yapmış bulunuyoruz. Bu projelerimizden devam eden kültür sarayını tamamladık. Şu anda ikinci konut çalışmalarımıza başladık. Kasım ayında 288 konut olarak ihalesi yapılacak. Göbel termal tesislerinin inşaatını tamamladık. 2006 yılında bunların devamı olan yatırımlara başlayacağız" diye konuştu.

Milletvekili Alaettin Güven ise, "Üzerimizde ağır bir yük var. Sorumluluğumuz kutsal ve hem zor hem de onurlu bir yük. Yere düşürmeden, aksatmadan taşımanın hepimizin görevi olduğunu düşünüyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2005 Pazartesi 14:52:27
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 15:49:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?