23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Karting sahası hizmete girdi

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Çukurköy beldesi Terzi Dede mevkiinde inşa edilen karting sahası hizmete girdi.

Çukurköy Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan ve işletmeci firma Güven halı saha tarafından inşa edilen karting sahasında 4 adet go-kart yarış arabasıyla hizmet verileceği bildirildi. Aynı zamanda karting sahasının yanında bulunan kapalı halı saha tesisinin işletmeciliğini de yapan Mustafa Varol, Tavşanlılı gençlere farklı bir alanda hizmet vermekten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Karting sahasının altyapısının Çukurköy Belediyesi tarafından yapıldığını anlatan Varol, "Go-kart pisti için başlattığımız çalışmalarımız bitirdik. Tavşanlı'ya yeni bir dalda hizmet vermek istiyoruz. Tavşanlı'daki tüm gençlerimizi pistimize bekliyoruz. Halı sahada olduğu gibi yine buranın da altyapısını Çukurköy Belediyesi'nin yardımlarıyla yaptık. Çok güzel bir ortam oluştu. Gençlerimizi farklı bir alanla tanışmaya çağırıyoruz" dedi.

Pistte 4 adet yarış arabasıyla faaliyet göstereceklerini ifade eden Varol, "4 tane go-kart arabası getirdik ve pistimizi hazırladık. Gayet emniyetli bir şekilde gençlerimizin yeni bir spor dalıyla uğraşmalarına vesile olmaya çalışıyoruz. Tüm Tavşanlı halkına hayırlı olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 13:43:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?