3
Mayıs
2024
Cuma
AHMETLİ - MANİSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Ahmetli Meslek Yüksekokulu, 25.01.1994 tarihinde kurulmuştur. 1994-1995 öğretim yılında faaliyete geçen Yüksekokulun, Muhasebe ve Büro Yönetimi Sekreterlik Programları ile ülkemizin bu alanlardaki ara eleman ihtiyacının karşılanması amaçlanmaktadır.

2002-2003 eğitim-öğretim yılında, Muhasebe bölümü, II. öğretime başlamıştır. Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü için II. Öğretim açılması ile ilgili çalışmalar yapılarak Rektörlük Makamına sunulmuş ve kabul edilmiş olup, 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlamıştır. Yeni bir bölüm açılması ve öğrenci kontenjanlarının arttırılması ile ilgili çalışmalar yapılarak Rektörlük Makamına sunulmuştur. Öğrenci sayısının 500 örgün, 500 ikinci öğretim olmak üzere toplam 1000 öğrenci kapasitesine çıkarılması hedeflenmiştir.

Bu hedefler doğrultusunda Yüksekokul Ek binası 2004 Aralık ayında tamamlanmış olup eğitim ve öğretime açılmıştır.Üst çatı katı ise 2007 yılında tamamlanarak Kütüphane ve Sosyal Tesis olarak kullanılmaktadır.

Ahmetli İlçesinin sosyal, ekonomik ve kültürel yapılanmasında önemli bir yeri olan Meslek Yüksekokulu, konumu itibariyle İzmir e 70 km. uzaklıkta olup, E-96 Devlet Karayolu üzerindedir. Ahmetli ilçesi mevcut ekolojik yapısıyla Avrupa da ki benzerleri gibi eğitim kenti olma yolundaki önemli bir görevi üstlenmiştir.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Ankara Asfaltı Üzeri
Adres2 :Ahmetli / Manisa
Posta Kodu :45300
Telefon :236 768 33 44
Faks :236 768 22 77
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.