19
Mayıs
2024
Pazar
AHMETLİ - MANİSA

Başkanlardan örnek dayanışma

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne bağlı Derbent Kasabası Belediye Başkanı Faruk Uslu ile Ahmetli İlçesi’ne bağlı Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara, beldelerine hizmet götürme konusunda omuz omuza verdi.

Her iki beldede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişi başta olmak üzere, makine parklarını da ortak kullanan iki belediye başkanı, küçük belediyelerinin birbirlerine destek olmaları halinde hizmetlerin daha kolay ve zamanında gerçekleşebileceğini ifade ettiler.

Derbent Belediye Başkanı Faruk Uslu, "İlçelerimiz ayrı da olsa Gökkaya Belediyesi ile birbirimize destek oluyoruz ve eksiklerimizi karşılıyoruz. Bu dostluğumuz sayesinde altından kalkamayacağımız bir şey yok" dedi.

Gökkaya Belediye Başkanı İbrahim Kara ise, "Başkan seçilmeden önceye dayanan dostluğumuz, seçildikten sonrada devam etti. Dayanışma içerisinde çalışarak beldelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

İşbirliği çerçevesinde altyapı çalışmaları, her iki belde belediyesinden sağlanan iş makinesi ve ekipmanlarla gerçekleştiriliyor.

MANİSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 15:41:00
Güncelleme :1 Mart 2006 Çarşamba 09:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa Selvi IP: 85.104.42.xxx Tarih : 4.06.2006 12:20:09
Öncelikle her iki başkanımızı bu örnek davranışlarından dolayı tebrik eder başarılarılarının devamını dilerim.Her zaman doğrunun,çalışanın destekçisiyim.Sny:İBRAHİM KARA'YA ve ekibine KÜTAHYADAN selamlar.