15
Mayıs
2024
Çarşamba
AHMETLİ - MANİSA

Trafik kazasında 1 kişi yaralandı

Manisa'nın Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya beldesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil eve girdi. Kazada 1 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Salihli'den Turgutlu istikametine gitmekte olan Piro Dalmış (52) yönetimindeki 45 ZA 3840 plakalı otomobil, E-96 karayolu üzerinde ilerlerken direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu Ali Nail Ülkü'ye ait evin bahçesine girdi.

Çarpmanın şiddeti ile duvar evin oturma odasının üzerine yıkılarak çerçevelerin ve camların kırılmasına neden oldu. Olay sonrası yaralanan otomobil sürücüsü, kaldırıldığı Dalmış Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Evde komşularıyla otururken duvarın yıkılmasıyla şok geçiren ev sahibi Nermin Ülkü, "Komşularımla sohbet ediyorduk. Aniden büyük bir gürültü duyduk.

Camlarımız, pencerelerimiz kırıldı. Deprem olduğunu sandık" dedi.
Kazanın ardından otomobil kullanılmaz hale gelirken, yaralanan sürücü Piro Dalmış'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 04:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onur yenıkaya IP: 88.251.250.xxx Tarih : 19.01.2008 14:59:19

kımsenın arabaya uykusuz bınmemesını ıstıorum bız bu trafık kazalarını ancak bole onleytebılırız suruculere seslenıorum lutfen benım bu cagrı mı duyun ve daha dıkkatlı olun....:S