20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKHİSAR - MANİSA

130 kişi AKP'ye geçti

Akhisar’a bağlı yaklaşık 300 kişinin yaşadığı Göcek köyünde 130 kişi AK Parti’ye katıldı.


Manisa’nın Akhisar ilçesinde 26 Ekimde yapılan ve tek listeli seçimde Uğur Aydemir yerel seçimler öncesine yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalara başladı. Köylere çıkarma yapan AK Partililerin ilk durağı Yeğenoba köyü oldu. Köyde bir süre önce düğün evi çökmüş ve onlarca kişi yaralanmıştı. AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tek tek vatandaşlarla tanışarak ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundular. Burada vatandaşın sorunlarını dinleyen partililer köylü vatandaşların sorularını yanıtladır.

Daha sonra Dağdere Beldesi AK Parti belde teşkilatını ziyaret eden partili gurup vatandaşlarla bir araya geldiler. AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Aydemir, 2009 yerel seçimlerinde Dağdere Belediye Başkanı adayı için bir anket yaptıracaklarını ve muhakkak anket sonucunu uygulayacağını dile getirdi.


Partililerin son durağı ilçeye bağlı Göcek köyü oldu. 300 nüfuslu köyde 130 kişi resmen AK Parti’ye katıldı. Yapılan törende konuşan Başkan Aydemir, uzun yıllardan bu yana elektrik sorunu bulunan köyün yakında elektriğe kavuşacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 17:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?