22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKHİSAR - MANİSA

Ak Parti'den bin 200 kişilik iftar

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) teşkilatının Belediye Yüzme Havuzu'nda verdiği iftar yemeğine yaklaşık 1200 kişi katıldı. 

AK Parti İlçe Başkanı Fettah Gürmen ve yönetim kurulu üyelerinin verdiği iftar yemekte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile milletvekilleri Mehmet Çerçi, Recai Berber hazır bulundu. Yemeğe ayrıca Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Gölmarmara Belediye Başkanı Nihat Ağaçdiken, belde belediye başkanları, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, bazı oda başkanları, mahalle muhtarları ve partili üyeler katıldı. 

AK Parti İlçe Başkanı Fettah Gürmen ve partililerin yaptığı konuşmaların ardından kürsüye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Akhisar Sigara Fabrikası sorununa değindi. Tanrıverdi şunları söyledi: "Bu sorunun bir an önce çözülmesi hepimizin arzusudur. Dolayısıyla sigara fabrikasının bir an önce değerlendirilmesi için milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte ne yapılabiliri düşünüyor ve konuşuyoruz. Ancak bu noktada Akhisarlıları temsilen sivil toplum örgütlerimiz ile bir platform oluşturarak, karar vermek istiyoruz. Ankara' da bu konuyu takip etmek için hazırız"

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 16:47:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?