19
Mayıs
2024
Pazar
AKHİSAR - MANİSA

Akhisar Belediyespor’a yeni başkan

Akhisar Belediyespor’un yeni başkanı daha önceki yönetimde As Başkanlık görevi yürüten Hüseyin Eryüksel oldu.

Akhisar Belediyespor’un Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yapılan olağan kongresine 1745 üyeden 65’i katıldı. Divan Başkanlığını Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakma yaptı. Katip üyeliklere Harun Eryüksel ve Süleyman işçi seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra faaliyet raporu, denetleme raporu ve kesin hesaplar okunarak oylandı ve kabul edildi. Tahmini bütçe 2.2 milyon TL olarak belirlendi.

Takımı 2. lige çıkaran ekibin başı olan Ömer İşçi’nin adaylığını koymayacağını açıklamasından sonra yapılan kulis çalışmaları sonuç verdi. Ömer İşçi’nin başkan yardımcılığını üstlenen Hüseyin Eryüksel başkanlığında yeni yönetim kuruluna 6 yeni isim girdi. Başkan Hüseyin Eryüksel ile birlikte Akhisar Belediyespor’un yeni yönetim kurulunda şu üyeler bulunuyor; İsmail Keskinoğlu, Birol Taşkınlar, Latif Çakmak, Yunus Emre Füzün, Aydın Aydar, Ümit Tetiker, Harun Eryüksel, Zekeriye Güneş, İbrahim Acar, Mutlu Özdemir.

Olağan kongrede ayrıca 11 yedek yönetim kurulu üyesi, 3 asil 3 yedek denetim kurulu üyesi, yine 3 asil 3 yedek disiplin kurulu üyesi ve 10 kişiden oluşan Divan Kurulu üyeleri belirlendi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2009 Cumartesi 23:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?