24
Mayıs
2024
Cuma
AKHİSAR - MANİSA

Akhisar Belediyespor'da Doğan şoku

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA DOĞAN ŞOKU

Bank Asya 1. Lig'in 5. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile Pazartesi günü karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor çalışmalarını Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde sürdürüyor. Geçen hafta sonu kendi sahasında Denizlispor maçında taraftardan büyük tepki gören Doğan'ın ise bu tepkiyi hak etmediğini uzun süredir devam eden sakatlığı nedeniyle ameliyat olduğu ve 4 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

İki önemli eksikleri olduğunu belirten Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Atilla Özcan oyun sisteminde değişiklik yapmak zorunda kalacaklarını belirtti. Özcan yaptığı açıklamada, "Takımımızda Tuncay'ın 6 ay sahalardan uzak kalmasının haberinin ardından yaklaşık 1 buçuk yıldır sakat olan Doğan'da sol ayak bileğinden ameliyat oldu ve 4 ay sahalardan uzak kalacak. Fedakarlık yaparak ağrılar içerisinde oynayan, futbol hayatını tehlikeye atarak sahaya çıkan ve geçen yıl şampiyonlukta büyük etkisi olan

oyuncumuz Doğan son Denizlispor maçı ardından taraftarın tepkisine nazaran ameliyat oldu. 2 önemli eksiğimiz var, bu takımı etkiler mi etkilemez mi bunu zaman gösterecektir. Forvet oyuncumuz yeteri kadar var, ancak oyun şeklimizde değişiklik yapmak zorunda kalacağız" dedi.

3 yabancının kadroda yer verilmemesi sorularına yanıt veren Özcan, "Her gün takımın başındayım, hangi futbolcunun eksik hangisinin hazır olduğunu biliyoruz. Yabancılarda yaş sınırımız olduğu için genç oyuncu transfer ettik. Bunlarında takıma uyuşması zaman alabiliyor. Lig daha çok uzun maraton, birkaç maç oynamaz, daha sonra banko kadroda yer alabilir. 3 yabancımızda özverili bir çalışma içerisinde her an kadroya girip oynayabilirler. Kayseri Erciyes maçına yine hücum ağırlık bir futbol anlayışı ile

sahaya çıkacağız. Bugüne kadar oynadığımız 4 karşılaşmada oyuncularımız da kendi oyunlarını beğenmiyorlar, ligin daha yenisiyiz, birden bizden büyük bir başarı beklenmesini bekleyemeyiz" dedi.

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA DOĞAN ŞOKU
AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA DOĞAN ŞOKU
AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA DOĞAN ŞOKU
AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA DOĞAN ŞOKU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2010 Cuma 10:58:01
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 19:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?