23
Mayıs
2024
Perşembe
AKHİSAR - MANİSA

Akhisar 'fakir babası' doktora ağlıyor

Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde 28 yıldır doktorluk yapan ve "fakir babası" olarak bilinen Dr. Mehmet Kiper, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dr. Mehmet Kiper (57), emekli öğretmen olan eşi Feride Kiper’in yakınlarını ziyaret etmek için İzmir’in Bergama İlçesi’ne gitti.

Daha önce iki kez kalp ameliyatı geçirdiği öğrenilen Dr. Kiper, burada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kiper için, görev yaptığı Akhisar SSK Hastanesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Başhekim Cem Ün, meslektaşları, hastane çalışanları ve çok sayıda seveni katılırken, Başhekim Ün, "Mehmet ağabeyimizi çok arayacağız. Ani ölümü hepimizi çok üzdü. Birçok hastasını, günün her saatinde takip edip şifa bulması için çırpınırken, kendisine aynı özeni gösteremedi" dedi.

Törenin ardından evinin önünden geçirilen ikisi kız 3 çocuk babası Dr. Mehmet Kiper’in cenazesi, Yeni Gülruh Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2005 Cumartesi 23:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CANER DÜZ IP: 195.175.37.xxx Tarih : 9.03.2005 11:33:19
MEHMET AMCAMA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAGLIGI DİLİYORUM GEÇEN SENS SSK DA ŞTAJ YAPARKEN KENDİSİNİN ÇOK İYİLİGİ GEÇTİ TEMENNİM MEKANI CENNETLİKTİR BÖYLE İNSANLARI KAYBETDİKÇE BİZLER ÇOK ŞEY KAYBEDİYORUZ KENDİSİNDEN BİR ÇOK ŞEY ÖGRENDİN AMA ONUN ÖGRETTİKLERİNİ BENDE YAŞATACAGIM