22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKHİSAR - MANİSA

Akhisar'da Fenerbahçe'nin 100. yıl coşkusu

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, Fenerbahçe'nin 100. yılındaki şampiyonluğu coşkuyla kutlandı.

Thyateira Restoran'ın yazlık bahçesinde yapılan kutlamaya Fenerbahçe'nin Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün, Yaşar Atilla, spor yazarı Selçuk Yula, İzmir, Manisa illeri ile Salihli ilçesi taraftar dernekleri başkanlarının yanı sıra yaklaşık bin kişilik taraftar grubu katıldı. Gecenin açılışında konuşan Akhisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Süleyman Barboros, düzenledikleri geceden elde edilecek geliri burs verdikleri öğrenciler yararına kullanacaklarını, sponsorların da desteğiyle 100. yıl ile ilgili sünnet şöleni yapmayı planladıklarını belirtti.

Fenerbahçe Derneklerden Sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün, Başkan Barbaros'a Roberto Carlos yazılı forma hediye etti. Yenigün, büyük bir aile olduklarını ifade ederek, "Fenerbahçe taraftar sayısını arttırmak için sizin bu çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. İnşallah ileriki yıllarda Fenerbahçe sevgisini, Fenerbahçe aşkını daha da geliştireceğiz. Bildiğiniz gibi şampiyonluklarla 100. yılımızı taçlandırdık. Bu şampiyonlukların tüm camiamıza mutluluklar getirmesini diliyorum" dedi.

Bu arada, açık arttırma ile satışa sunulan Carlos'un forması 7 bin 500 YTL'ye bir şirket sahibine satıldı.

Gecede 100. yıl şampiyonluk pastasını, Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, spor yazarı Selçuk Yula, Yaşar Atilla, Akhisar Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Süleyman Barbaros ve yönetim kurulu üyeleri birlikte kesti. İlerleyen saatlerde İzmir'den gelen Grup VİP, Atıf Peynirci ve solistler Çağrı, Filiz, Şebnem söyledikleri şarkılarla geceye renk kattı.
iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 16:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gözde kütük IP: 88.246.224.xxx Tarih : 13.07.2007 09:20:47
bence çok güzel oldu 100.yılında iampiyon olmamız hemde her sporumuzda (CİMBOMLULARA KAPAK OLSUN)inşallah yine biz oluruz FENERBAHÇEMMMMMM