29
Mayıs
2024
Çarşamba
AKHİSAR - MANİSA

Akhisar'da huzur operasyonu

Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı huzur operasyonunda şüpheli ve kimliksiz olanlar gözaltına alınırken çok sayıda araç sürücüsüne de para cezası kesildi.


Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Atçı’nın bizzat yönettiği ve ilçe huzur operasyon uygulamasında umuma açık yerler, kıraathane, birahane ve eğlence yerlerine baskınlar düzenlendi. İlçe genelinde 9 ayrı noktada araçlar üzerinde evrak kontrolü yapıldı. Uygulamada kimliksiz ve şüpheli görülenler gözaltına alınırken araçlarda didik didik arandı.


Yaklaşık iki saat süren uygulamada, yakalama müzekkeresi bulunan bir şahıs yakalandı.7 umuma açık iş yerinin 6’sına Belediye zabıtaları tarafından eksik evraklarından tutanak tutulurken, bir iş yerine vergi dairesi memurlarınca 149 YTL para cezası kesildi. Araçlar üzerinde yapılan kontrollerde ise, 7 araç evraklarındaki eksiklerden dolayı trafikten men edilirken, polis, 20 araç sürücüsüne toplam 1100 YTL para cezası kesti.


Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Atçı, "Vatandaşımızın huzurunu bozmak isteyenlerin her zaman karşısında olacağız. Bu insanlara fırsat vermeyeceğiz. Bu tür uygulamaları sık sık yaparak halkın daha huzurlu olarak yaşamalarını sağlayacağız."dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 17:48:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?