20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKHİSAR - MANİSA

AKP'li kadınlardan huzurevi ziyareti

AK Parti Akhisar Kadın Kolları'nın yönetim kurulu üyeleri huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Arslan ve üyeler huzurevi sakinleri ile sohbet etti. El öpen partili hanımlar, yaşlıları sadece özel günlerde değil her zaman düşündüklerini ve fırsat buldukça onlarla biraraya gelmeye çalıştıklarını belirttiler. Başkan Leyla Arslan, bu tür ziyaretlere çok önem verdiklerini ifade ederek,

"Bu ziyaretlerimiz sırasında, bizlerin katkı sağlaması gereken konular olup olmadığını yetkililerimizden öğrenerek, gerektiğinde her türlü katkıyı sağlıyoruz. Yaşlılarımıza sahip çıkmanın bütün toplumumuzun üzerine düşen önemli bir görev olduğuna inanıyorum. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bir gün gelecek hepimiz yaşlanacağız. Bu nedenle, bugün bizler yaşlılarımıza sahip çıkarsak yarın da çocuklarımız bizlere sahip çıkacaktır. Gönül ister ki bütün yaşlılarımız kendi aileleri, çocukları ve torunları ile birlikte mutlu bir yaşam sürsünler. Fakat her zaman bu mümkün olamayabiliyor. Bu yüzden de huzurevi gibi kurumlara, toplumumuzun ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekiyor. Önemli olan bu kurumlara toplum olarak sahip çıkma bilincine sahip olmamızdır. " dedi.

Yerel seçimler için kadın kollarının çalışmalarına başladığını belirten Arslan, “Partimizin ilçe belediye başkanı adayı kesinleştikten sonra da çalışmalarımız hızla devam edecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 12:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?