23
Mayıs
2024
Perşembe
AKHİSAR - MANİSA

Anne babanın ihmali ölüm getirdi

Akhisar'da bir evde çıkan yangında, anne-babanın üzerlerine kapıyı kilitleyip misafirliğe gittiği 3 çocuktan 2’si hayatını kaybetti, biri ağır yaralandı. Yangın, Şeyhisa Mahallesi 74 Sokak’taki Ramazan Sarı’ya (34) ait tek katlı ahşap binada çıktı.

Komşuların ifadelerine göre, bir patlama sonrası sobadan çıktığı tahmin edilen yangın, bir anda evi sardı.

Akhisar Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekipler, kapı kilitli olduğundan pencere parmaklıklarını keserek içeriye girdi.

Odaya giren ekipler, evde uyumakta olan Büşra Sarı (6), Merve Sarı (4) ve Mustafa Sarı (2) adlı kardeşleri yaralı halde buldu. Ambulansla Akhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Merve ve Mustafa Sarı kardeşler tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Büşra Sarı ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerine sonradan gelen baba Ramazan Sarı ve anne Dilek Sarı (28), çocukların evde uyuduğunu ve üzerlerine kapıyı kilitleyerek gezmeye gittiklerini, yangının nasıl çıktığını bilemediklerini belirtti.

Sarı çifti, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ölüme sebebiyet vermekten, polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 17:04:50
Güncelleme :22 Şubat 2005 Salı 17:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?