16
Mayıs
2024
Perşembe
AKHİSAR - MANİSA

Belediyeden öğrencilere ilginç hediye

Manisa'nın Akhisar ilçesinde belediye, eğitim ve kültür hizmetleri kapsamında ilköğretim öğrencilerine, satrancı masallaştırarak anlatan ve öğreten Satranç Masalı adlı kitap hediye edildi.


İlçedeki tüm ilköğretim okullarına dağıtılacak olan Satranç Masalı kitapları, Belediye Başkanı Salih Hızrlı'nın da katılımıyla ilk olarak Akhisar Ahmet Tarık Sarı İlköğretim Okulu'na teslim edildi.

Kitapları okul müdürü Kadir Demirel'e teslim eden Belediye Başkanı Salih Hızlı, "Akhisar Belediyesi olarak, çocuklarımıza yönelik faliyetlerde üstlendiğimiz misyona uygun, daima öncü ve yarar sağlayan çalışmalar yapmaya özen gösterdik.

Bu çalışmalar paralelinde çocuklarımızın dikkatli düşünerek, zamanı doğru kullanarak, pozitif paylaşımlarla, kişisel gelişimlerine ve geleceklerine destek olmak adına hazırlanan Satranç Masalı kitabının, yaşamlarına farklı pencereler açmasını umut ediyorum.” dedi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Hızlı, "Başarılı olmak için 3 kural var. Bunlar, özgüven, büyük düşünme ve kelime hazinesini artırabilmek için bol bol kitap okumadır. Bu 3 faktörü hayatlarına tatbik edenler kesinlikle başarılı olmaktadır

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2007 Pazar 04:17:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?