25
Mayıs
2024
Cumartesi
AKHİSAR - MANİSA

Esnaf temsilcileri yemekte buluştu

ESNAF TEMSİLCİLERİ YEMEKTE BULUŞTU

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ile Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, ilçedeki tüm esnaf odası başkanlarına Ticaret Odası Lokali'nde akşam yemeği verdi.

Birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine, 40 yıl Akhisar Ticaret Borsası Başkanlığı görevini yapana Önder Yamanel ve 30 yıl Akhisar Ziraat Odası Başkanlığı görevini yapan Naci Özkara ve diğer oda yöneticileri katıldı. Eski Ticaret Borsası Başkanı Önder Yamanel'e, ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Eski Ziraat Odası Başkanı Naci Özkara'ya ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy tarafından plaket verildi.

Yemekte konuşma yapan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy tüm katılımcılara davete katıldıkları için teşekkür etti. ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu da, Akhisar'da tüm esnaf odalarının kongrelerini tamamladığını belirterek, "Aramıza yeni katılan üç esnaf oda başkanımız var. Bu akşam burada toplanma amacımız birlik, beraberlik ve dayanışmayı arttırmak ve yeni başkanlarla tanışmaktır. Bizler Manisa'da birlik beraberlik olarak örnek odalarız. Bundan sonraki çalışmalarımızın da yine birlik ve beraberlik içinde geçeceğine inanıyorum. " dedi.

Eski Ticaret Borsası Başkanı Önder Yamanel, ”ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu'na, yönetim kuruluna ve Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ile meclis üyelerine, personeline bizleri böyle bir günde hatırladıkları için teşekkür ediyorum. Yeni seçilen ve devam eden oda başkanlarını da tebrik ediyorum. Yeni seçilenler oda başkanlarının eskilerinden daha iyi çalışmalar yapacaklarına inanıyorum. Biz Akhisarlıyız, Akhisar için bir olmalıyız, birlik olmalıyız. Bize bizden başka sahip çıkan olmaz. Önümüzdeki seçim döneminde birlik olup Ankara'ya baskı yaparak istediğimiz milletvekili adayını seçtirerek Ankara'ya gönderebiliriz. Bunu başaracağınıza inanıyorum” dedi.

Son konuşmayı da eski Ziraat Odası Başkanı Naci Özkara yaptı. Özkara, ”Ben 25 yıl Ziraat Odası Başkanlığı, 4 yıl da başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Akhisar'a sayısız hizmetlerim olmuştur. Burada birlik ve beraberlik yemeğinde tüm oda başkanlarının bir arada olması beni Akhisarlı olarak çok mutlu etti. ATSO öyle bir jest yaptı ki bizleri onurlandırdı." diye konuştu.

ESNAF TEMSİLCİLERİ YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 15:59:02
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 16:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?