1
Haziran
2024
Cumartesi
AKHİSAR - MANİSA

Fenerbaçeli miniklere diş kontrolü

Türk Periodontoloji Derneği'nin 1-29 Kasım tarihlerinde düzenlediği Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında, Akhisar Fenerbahçe Yaz Spor Okulu öğrencileri gönüllü Diş Hekimi Tülin Coşkun tarafından ağız ve diş sağlığı kontrolünden geçirildi.


Seyhan Kafe Halı Saha tesislerinde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yaz Spor Okulu öğrencileri, ağız ve diş sağlığı kontrolü için gittikleri muayenehanede hiç korkmadan koltuğa oturdular. Tüm öğrencilerin ağız ve diş kontrolleri yapılarak tedavi gereken öğrencilere tedavi uygulandı.

Gönüllü Diş Hekimi Tülin Coşkun, ”Kasım ayı boyunca Türk Periodontoloji Derneği'nin düzenlediği Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'ndayız. Çocuk veya yetişkinlerde ücretsiz muayene yaparak ağız sağlığı ile ilgili bilgiler veriyoruz. Ağız ve diş sağlığını, hastalıkları ve korunma yollarını anlatıyoruz. Diş fırçalamayı, beslenmeyi anlatıp ağız ve diş sağlığının önemini vurgulamaya çalışıyoruz. Son hafta da Akhisar Fenerbahçe Yaz spor Okulu öğrencilerini kontrol ettim. Çoğu öğrencinin dişleri son derece bakımlıydı.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 12:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?