31
Mayıs
2024
Cuma
AKHİSAR - MANİSA

Karikatür sergisi

Dünya Çocuk Hakları etkinlikleri kapsamında Manisa'nın Akhisar ilçesinde “Çocuk Dünyasında Oyun” adlı karikatür sergisi açıldı.


Akhisar Belediyesi'nde görevli İbrahim Topaloğlu'nun birbirinden güzel karikatürlerinden oluşan sergi, Akhisar Belediyesi Parkiçi Kültür Salonu'nda oluşturuldu. Belediyenin de desteğiyle kurulan serginin açılışını Belediye Başkan Vekili Hüseyin Eryüksel yaptı. 3. kişisel sergisinin açmanın sevincini yaşayan evli ve iki çocuk babası İbrahim Topaloğlu, karikatür merakına Gırgır dergisi ile başladığını belirtti. Topaloğlu “İlkokul yıllarından buyana karikatür dünyasının içerisindeyim ve amatör çizimler yapıyorum. Karikatürlerle insanların eğitildiğine ve mizah duygusuyla olaylara daha yalın bir ifade getirildiğine inanıyorum. Dünya Çocuk Hakları etkinliği olarak açtığım bu sergimde, kısa bir süre sonra yayınlanması planlanan geleneksel oyunlarımızı içeren bir kitabın karikatürleri yer alıyor." dedi.


Çok sayıda deavetli ve ilköğretim okulu öğrencileri tarafından gezilen serginin bir hafta boyunca açık kalacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 18:25:59
Güncelleme :21 Kasım 2008 Cuma 18:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arzuyıldız bursalı yeğen IP: 85.100.170.xxx Tarih : 21.11.2008 22:52:13

hedeflediğin her hayal avuçların içinde olmasını kimse benim kadar isteyemez çünkü sen dayıcığım sen herzaman şuandaki durumunu fazlasıyla hakettin akhisar ve ailem sana emanet başarılarının devamını dilerim