22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKHİSAR - MANİSA

Krause'den erkeklere uyarı

Akhisar İlçesi'nde bir ayakkabı firması mağazasının açılışına katılan Asuman Krause, açılışlarda evlenme teklifleri aldığını belirterek, "Erkekleri uyarıyorum, evlenme tekliflerine kapalıyım" dedi. 

Akhisar Merkez Çarşısı'nda bulunan Polaris Ayakkabı Mağazası'nın açılışına, Kaymakam Mustafa Çek, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Yıldıztaş, Polaris Genel Müdür Yardımcısı Müjdat Filizcan ve Mağazalar Koordinatörü Ömer Özcan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Hilaliye Vakfı Başkanı Şahin Yılmaz'ın yaptığı duadan sonra konuşma yapan Kaymakam Mustafa Çek, "İlçemizde böyle markalı bir firmanın bayisinin olmasını Akhisarlılar açısından bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Yeni işyerlerinin ilave edilmesi, ekonomimizin canlanması, vatandaşımızın daha çok para kazanması ve vergi vermesi anlamına geliyor" dedi. 

Kaymakam Çek, daha sonra kurdeleyi keserek mağazayı hizmete açtı. Mağazanın açılışında en büyük ilgiyi ise, mankenlikten şarkıcılığa soyunan Asuman Krause gördü. Playback yaparak şarkılarıyla çarşıyı dolduran davetlileri coşturan Krause, mini konseri sonrası Türkiye'deki Polaris Mağazaları'nın açılışlarında çok evlenme teklifi aldığını belirterek, "Akhisar'da da evlenme teklifi almadan önce erkekleri uyarıyorum. Evlenme tekliflerine kapalıyım. Akhisar'ın meşhur köftesini yedim, çok lezzetliymiş" dedi. 

Akhisar'daki Polaris Mağazası'nın sahiplerinden Fatih Babal, Asuman Krause'ye ayakkabı ve çanta hediye etti. Krause, daha sonra Akhisar'daki sevenlerine imza dağıtarak mağazayı gezdi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2007 Cumartesi 14:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?