19
Mayıs
2024
Pazar
AKHİSAR - MANİSA

Manisa: Akhisar'da geleneksel 'halk günü'ne devam edildi...

Şükran Ayaz Parkı’nda düzenlenen toplantıya Akhisar Kaymakamı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve çarşı esnafı katıldı.

Soru-cevap şeklindeki toplantıda, merkez çarşı esnafının sorunları dile getirildi. Kaymakam Hacımüftüoğlu, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Akhisar’da da esnafın genel ve yerel sorunlarının olduğunu ifade ederek, "Biz bu güzide ilçemizin yöneticileri olarak, esnafımızın her zaman yanındayız. Sorunlar yerel kalıyorsa bunları mutlaka çözeriz. Ancak ülkemizin birçok sorunu var. Bunları çözebilmek için birlikte çalışmak ve sabretmek gerekiyor" dedi.


Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da belediye olarak esnafın dertlerine ortak olduklarını, bürokratik işlemler nedeniyle ortaya çıkan sıkıntıları çözebileceklerini kaydetti. Hızlı, "Bugün birçok ilden daha yoğun nüfusa ve ekonomiye sahip Akhisarımızı geliştirmek ve insanlarımızın yaşam seviyesini yükseltmek, bizlerin görevi. Bunu yapmak için kapımız herkese açık. Esnafımız korkmadan ve çekinmeden kapımızı aşındırabilir" şeklinde konuştu.

iha-manisa
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 12:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?