25
Mayıs
2024
Cumartesi
AKHİSAR - MANİSA

Manisaspor'dan Akhisarspor'a ziyaret

MANİSASPOR'DAN AKHİSARSPOR'A ZİYARET

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kurulu, ilk kez Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele etme hakkını elde eden Akhisar Belediyespor'un yönetim kurulunu ve Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret ederek elde ettikleri başarı için tebrik ederek başarı dileklerinde bulundular.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, as başkanlar Zeki Ayaydın, Fikret Taşçı, Nejat Almış, yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'ya tebrik ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan da yer aldı. Akhisar Belediyespor'un büyük bir başarı elde ettiğini ve bu başarının arkasında olan yönetimi tebrik etiğini belirten Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, “Manisaspor olarak elde ettiğiniz başarı bizlere de ayrı bir mutluluk verdi. Bizler de yeni sezon öncesi yapılacak genel kurulda tekrar aday olmayı planlıyoruz. Aynı bölge takımı olarak her zaman desteğe hazırız. Bank Asya 1. Ligi gerçekten uzun soluklu ve zor bir lig, bundan dolayı gelecek sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Manisaspor ile kardeş takım olduklarını vurgulayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ise, “Zorlu bir süreçten geçtik, hedefimizi teknik direktörümüz Atilla Özcan belirleyecektir. Teknik adamımız bize hedef gösterir biz de onları izleriz. Bank Asya 1. Ligi'nin zor bir lig olduğunu biliyoruz, inşallah bu zor süreçte iyi bir sezon yaşarız. Manisaspor'un bugüne kadar çok büyük desteklerini gördük, inşallah gelişen süreçte birbirimize olan desteklerimiz devam edecektir” dedi.

MANİSASPOR'DAN AKHİSARSPOR'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 11:56:04
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 18:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?