30
Mayıs
2024
Perşembe
AKHİSAR - MANİSA

Mustafa Keser, Akhisar'ı coşturdu

Akhisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 86.yıl dönümü nedeniyle Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen konserde ünlü sanatçı Mustafa Keser, vatandaşlara muhteşem bir gece yaşattı.


Yeni Adliye yanında gerçekleşen gecede Türk Sanat Müziği’nin usta yorumcusu Mustafa Keser sahne aldı. Ünlü şarkıcı, güçlü yorumu ve sempatik tavırlarıyla Akhisarlılara kendine hayran bıraktı. ‘Mehtaplı Gecelerde’ isimli şarkısıyla konserine başlayan ünlü sanatçı Mustafa Keser, sevenlerinin alkış yağmuru altında Yeşil Ördek Gibi, Sürmeli, Sevemez Kimse Seni, Burası Muş’tur, İndim Dereye Taş Bulamadım, Gönlümde Açmadan Solan, Senede Bir Gün, Ah Le Yar, Tabancamın Sapını, Roman Kızı, Tutku, Caney Caney, Sevmekten Kim Usanır, ve Seni Sevdim Bir Gül Gibi şarkılarını bir biri ardına söyledi. Repertuarındaki şarkıları tamamlamasına rağmen izleyenlerin devam devam çağrılarını kırmayan Mustafa Keser, akşam saat 21.30’de başladığı konserini gece 23.30’da bitirdi.

MENDİLİM BENDEN ÖNCE MEŞHUR OLDU
Konser sırasında zaman zaman seyircilerle sohbet eden Mustafa Keser, “Fatih Kısaparmak’la teyze çocuklarıyız. 1985 yılında bir özel televizyon kanalının canlı yayınında bir ilke imza atarak “Mustafa Keser ve İstekleriniz” programına başlattık. Stüdyo da çok terlediğim için mendil kullandım. Böylece gündeme geldim. Hatta benden önce mendilim meşhur oldu.”dedi.


Konser sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı sanatçı Mustafa Keser’ e Akhisar’ ı simgeleyen zeytinyağı şilti ve çiçek takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 18:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?