16
Mayıs
2024
Perşembe
AKHİSAR - MANİSA

Öğrencilerden anlamlı yardım

Manisa' nın Akhisar ilçesi Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri el işi ürünleri yaparak satışından elde ettikleri 52 YTL'lik geliri şehit aileleri ve gazileri için açılan banka hesabına yatırdılar. 

350 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda öğrenciler, mesleğe yeni başlayan öğretmenleri Öğretmen Bahar Tutal'ın öncülüğünde şehit aileleri ve gaziler yararına bir kampanya başlattılar. Bu çerçevede öğrenciler kendi imkanları ve becerileri ile el işi ürünleri yaparak satışa sundular. Bu satıştan 52 YTL gelir toplayan öğrenciler, parayı şehit aileleri ve gaziler için açılan ilgili banka hesabına yatırdılar. 

Yardımsever öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade eden Bahar Tutal, "Bu kampanya öğrencilerimizin iyi birer insan olarak yetişmeleri, milli ve manevi duyguları benimsemeleri adına güzel bir faaliyet oldu. Bu çalışma biz öğretmenleri onurlandırdı ve gururlandırdı. Öğrencilerimi böylesine önemli bir konuda çalışma yaptıkları için kutuluyorum." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2007 Cuma 16:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir gülfidan IP: 212.175.115.xxx Tarih : 7.12.2007 10:24:28

bende bu okulda okulda okumdum hocam gidi 7a ya sorun bekir gulfıdanı tanıyonuzmu sizin buyaptıgınız sehıt analarına destek kampanyası cok guzel tebrikler