22
Mayıs
2024
Çarşamba
AKHİSAR - MANİSA

Öğrencilerden kitap bağışı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde, okullarından mezun olan lise öğrencileri kullanmadıkları eski kitaplarını Akhisar Sağlık Eğitim ve Kültür Vakfı'na (AK-SEK) bağışlayarak örnek bir davranış sergilediler.

Arkadaşlarıyla birlikte kitap bağışında bulunan Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Muhammed Erdoğan, "Bu yıl mezun olduk ve elimizde kullanılmayacak bir çok defter ve kitap var. Bu kitap ve defterlerin çöpe atılması veya yakılmasını istemedik. Bunun yerine Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri olarak bize yakışan davranışta bulunarak küresel ısınmaya karşı bir kıvılcım dahi olsa faydalı olmak istedik. Bunun üzerine geride bıraktığımız defter ve kitapları toplayarak bir araya getirdik ve şehrimizde faaliyet gösteren AK-SEK Vakfı' na bağışladık. Bu kararı uygulamamızda bize yardımcı olan Mehmet Demircan, İlkay Açıkgöz, Kerem Altun' a ve tüm arkadaşlarımıza ayrıca bize araç temininde yardımcı olan Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Nadir Güven' e çok teşekkür ederiz" dedi.

Eski kitapları alan AK-SEK Vakfı Kadın Kolları Komisyon Başkanı Sabahat Uzun, "Öğretim yılının tamamlanmasının ardından ilk kez bu tür büyük bir organize ile karşılaştık. Arkadaşlarımızı gerçekten teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir konuda örnek teşkil ettiler. Bundan sonra da diğer öğrencilerden de bu tür faaliyetlerin içerisinde olmasını diliyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 11:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emine Kumova IP: 85.104.37.xxx Tarih : 1.07.2007 16:17:29
Arkadaşları Tebrik Ediyorum Herkesi Böyle Davranışlara Destek Olmalarını Bekliyorum