30
Mayıs
2024
Perşembe
AKHİSAR - MANİSA

Tam gün eğitim

Akhisar Ticaret Borsası tarafından bir yıl önce inşaatına başlanılan Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu tam gün eğitime başladı.


Okul bahçesinde açılış töreni düzenlendi. Okul Müdürü İsmail Bilgen; Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, şube müdürü Cafer Tetik, Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Bayraktar, okul müdürleri ve velilere sınıfları gezdirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer yaptığı konuşmada, “Öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli veliler. Akhisar’ımızın köklü okullarından olan Altı Eylül İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçlara cevap veremeyen eski binanın yerine yensis yağıldı. Akhisar Ticaret Borsası, İl Özel İdaresi ve Akhisar Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan yeni bina ihtiyaçları karşılayacaktır. Bize bu binayı kazandıran Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”dedi.


Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Bayraktar ise “Bugün gördüğüm bu manzara karşısında Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim okulunu yaptırma kararının ne kadar doğru bir karar olduğunu görmekten mutluluk duyuyorum. Eski okulda, annem, babam ve ben okuduk. Şimdiki okul da benim çocuklarım okuyor. Bu bizler için çok büyük onurdur. Değerli öğretmenler vermiş olduğunuz eğitim sonucundaki öğrencilerinizin başarısı sizin başarınızdır. Sizin başarınız bizim onurumuz ve gururumuz olacaktır. 2008-2009 Eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere başarı getirmesini dilerim.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 22:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?