25
Mayıs
2024
Cumartesi
AKHİSAR - MANİSA

Tek hedef 3 puan

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN

Bank Asya 1. Lig'de 7. hafta deplasmanda Güngören Belediyespor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor'da tek hedef 3 puan olarak belirlendi.

Son hazırlıklarını tamamladıktan sonra İstanbul'a hareket eden Akhisar Belediyespor'da kaptanı Erman Yıldırım 3 puan alıp mutlu bir şekilde dönmek istediklerini belirtirken, teknik adam Atilla Özcan ise artık galibiyet serisine başlamak istediklerini vurguladı.

Taraftarı mutlu etmek istediklerini artık 3 puan ile tanışmayı hedeflediklerini belirten Akhisar Belediyespor kaptanı Erman Yıldırım, "Son 3 haftadır istediğimiz sonuçları alamıyoruz ve bunun yanında iyi de top oynayamıyoruz. Tekrar çok iyi bir şekilde toparlanacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Güngören Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmadan galip ayrılıp çıkışa geçmek istiyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. İnşallah Güngören karşılaşmasından galip ayrılan taraf

olup mutlu bir şekilde geri döneriz" dedi.

Zorlu deplasmanda olduğunu ancak galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirten teknik direktör Atilla Özcan ise 6 haftadır galip gelemediklerini dile getirerek, "Perşembe günü tesislerimizde yaptığımız çalışmanın ardından İstanbul'a hareket ediyoruz ve Zeytinburnu semtinde maç saatine kadar kampa gireceğiz. 6 haftadır galip gelemiyoruz, deplasmandan galip gelip herkesin yüzünü güldürmek istiyoruz. Son 6 haftadır şansımız hiç yanımızda olmadı ancak daha çok koşup daha çok çalışarak mücadele ederek

3 puan ile Güngören maçından oyuncularımız ve ben inanıyorum. Zorlu bir deplasmanda ancak herkes sahaya galibiyet için çıkıyor, o gün iyi olan kazanıp puan yada puanlara sahip oluyor. Artık Güngören maçı ile galibiyet serisine başlamak istiyoruz" diye konuştu.

AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN
AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 12:06:05
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 14:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?