18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 2 ölü

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde meydana gelen kazada, dağıtım iznine gelen 2 asker, kullandıkları motosikletle kamyonun altına kalarak hayatını kaybetti. 10 gün sonra birliklerine teslim olacakları öğrenilen 2 gencin ölümü, memleketleri Sarıgöl'ü gözyaşlarına boğdu.

Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Alaşehir'de meydana geldi. Dağıtım iznine gelen Murat Adak (20) yönetimindeki plakasız motosiklet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şerit değiştirerek Alaşehir'den Denizli yönüne giden Müjdat Sapmaz (28) yönetimindeki kamyonun altına girdi. Yaklaşık 50 metre sürüklenen motosiklet üzerinde bulunan Murat Adak, olay yerinde, aynı motosiklette bulunan ve yine dağıtım iznine gelen arkadaşı Osman Boğa (20) ise kaldırıldığı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Murat Adak'ın Erzurum'a, Osman Boğa'nın ise Siirt'e asker olarak gidecekleri öğrenildi. Sarıgöl Bağlıca Köyü'nde oturdukları belirlenen askerlerin, Alaşehir'e gezmeye gittikleri öğrenildi. Alkolsüz olduğu öğrenilen kamyon sürücüsü ise gözaltına alındı.

Öte yandan, ağabeyinin bir gün önce aldığı motosikletle yaptıkları kazada hayatlarını kaybeden Murat Adak ve Osman Boğa'nın cenazeleri, memleketleri olan Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Bağlıca Köyü'ne getirildi. Her 2 gencin cenazeleri, gözyaşları arasında köy kabristanlığında toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 13:22:03
Güncelleme :10 Ağustos 2005 Çarşamba 13:39:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SALİH MORGÜL IP: 85.98.165.xxx Tarih : 10.08.2005 16:25:55
ey ana babalar sizlere yalvarıyorum lütfen çocuklarınıza bu motosiklet sevdasından vazgeçirin artık alaşehir ilçesinde bu motosikletlerden yeterince çoğaldı bugün bu arkadaşlarımızın evine bu büyük acı düştü. Bu motorsiklet sayısı ilçemizde arttıkça yarın bizim evlerimize de bu acının düşeceği şüphesizdr. gelin ilçemizde böyle bir kampanya başlatalım ve bu motorsiklet sayısını düşürelim. Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.