17
Haziran
2024
Pazertesi
YAŞAM

Vekile doğumgünü sürprizi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Manisa Milletvekili ve TBMM Filistin Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Tanrıverdi, 49. yaş gününü, doğum yeri olan Manisa'nın Kula İlçesi'nde partililerle birlikte kutladı.

Kula'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 83. yıldönümü kutlama programları çerçevesinde düzenlenen açık hava halk konserine katılan Tanrıverdi, program bitiminde AKP Kula İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Kula ve Selendi İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Kula İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Milletvekili Tanrıverdi'ye doğum günü sürprizi yapıldı. Üzerinde, "Milletvekilimize uzun ömürlü yıllar" yazılı doğum günü pastası getirildi. Böyle bir sürpriz beklemediğini belirten Tanrıverdi, çok duygulandığını söyledi. Doğum günü pastasını kesen Tanrıverdi, TBMM'nin tatil olmasından dolayı ilçelerin sorunlarıyla ilgilenmekten bugünün doğum günü olduğunu unuttuğunu söyleyerek, Kula İlçe Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür etti.

Tanrıverdi, "Dostlukların birleştiği birlik ve beraberliğin kaynaştığı bir doğum gününü daha partili arkadaşlarla beraber kutlamaktan mutluluk duymaktayım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 13:12:37
Güncelleme :7 Eylül 2005 Çarşamba 13:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?