1
Mayıs
2024
Çarşamba
MERKEZ - MANİSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Büyük Saruhan Otel

Saruhan Hotel Kybele Bar yepyeni dizayni ile karsinizda..
Saruhan Hotel günümüzün görselliklerine ayak uydurmayi ilke edinmis ve bu yolda Kybele Bar yepyeni bir dizayn ile siz değerli misafirlerine sunmustur.Kybele Bar'ın ayrıcalığını Spil dağının eşsiz manzarası ile yaşayın. 
Kapasite
84 toplam oda, 168 toplam yatak, 6 suit oda, 78 standart oda. Dağ, şehir manzarası var.
Genel Özellikler
Merkezi klima, merkezi ısıtma, bahçe, tv odası, oyun odası, internet , çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark.
Oda Özellikleri
Direk telefon, müzik yayını, minibar, internet bağlantısı, çay/kahve makinesi, uydu tv, digiturk, split klima, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası.
Spor ve Aktiviteler
Açık havuz, çocuk havuzu, sauna, masaj, fitness center, masa tenisi, bilardo, tenis, mini futbol, voleybol, basketbol, jogging.
Toplantı ve Kongre kapasitesi
4 toplantı odası (500 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, klima, ışık sistemi. En büyük salon kapasitesi 300 pax.Konum
Foça 68 km, Çeşme 150 km. Adnan Menderes Hava Alanı 44 km. Şehir merkezinde. 

İlgili Kişi :
Adres1 :Manisa
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (236) 233 223 80
Faks :+90 (236) 233 26 48
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.