23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Cenkyeri'ni onurlandıran ödül

Manisa'nın Soma İlçesi'ne bağlı Cenkyeri Beldesi Belediye Başkanı Ünsal Uzunyılmaz, Mahalli İdareler Hizmet Birliği tarafından yapılan ankette, Türkiye genelinde en başarılı ilk 30 belediye başkanı arasına girdi. Belde başkanları arasında ise 4. sırada yer alan Uzunyılmaz, onur ödülüne layık görüldü.

KKTC'de yapılan ödül töreninde ödülünü İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun elinden alan Cenkyeri Belediye Başkanı Ünsal Uzunyılmaz, "Türkiye genelinde Mahalli İdareler Hizmet Birliği'nin yapmış olduğu ankette, önce 52 belediye başkanı arasına girdim. Bunların arasında en başarılı büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, ilçe, büyükşehir ilk kademe ve beldeler arasında yapılan oylamada da 30 belediye başkanı arasında yer aldım. Bu ödülü almaya hak kazanan Türkiye genelinde 4 belde belediye başkanından biri, Manisa'da ise tekim. 4 başarılı belde arasına girmek, İçişleri Bakanımız'ın elinden onur ödülü almak benim için çok onur verici bir şey oldu" dedi.

Belediyesinin borçsuz olması, sosyal ilişkileri, üç dönemdir görevde olması, Ege Belediyeler Birliği'nde (EBB) yönetimde olması, daha önce de Bakırçay Belediyeler Birliği'nde (BBB) yönetimde olması, yasa tasarısı ile ilgili komisyonlarda yapmış olduğu çalışmalar, köyden belde oluşturmak gibi çok çeşitli kriterlerin başarısında etkili olduğunu ifade eden Başkan Uzunyılmaz, "Ben bu onur ödülünü Manisa'daki tüm belediye başkanları adına almış olarak kendimi kabul ediyorum. Tüm belediye başkanları bu ödülü almaya layıktır. Sonuçta bu bir hizmet yarışıdır. Biz bir adım öne çıkmışız, bu onur vericidir. Manisamız için, Somamız için, Cenkyerimiz için çok tebrik alıyorum. Bu onur ödülünü ömür boyu gururla saklayacağım" diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 13:15:36
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 13:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?