18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Ses yarışması sonuçları belli oldu

Manisa'nın Soma İlçesi'nde belediye tarafından düzenlenen 2. Ses ve Yorum Yarışması'nın finalinde ses dalında Ceyhan Aydın, yorumda ise İlkay Kabak birinci oldu.

Soma Belediyesi tarafından 2.'si düzenlenen ve 2 hafta süren Ses ve Yorum Yarışması'na 3'er türküyle katılan yarışmacılardan finalde ses dalında Ceyhan Aydın birinci, Suna Malkoç ikinci, Damla Subaş da üçüncü oldu. Yorum dalında ise İlkay Kabak birinci, Rıza Şen ikinci, Gülşah Subaş ise üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Belediye Başkanı Hasan Ergene verdi. Ayrıca yine dereceye girenlere teşekkür plaketi ve birer küçük altın verildi.

Başkan Ergene ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Yaz aylarında bu tür kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir. Ses yarışmamıza halkımızın katılımı oldukça yüksek oldu. Halkımızın bu desteği olduğu sürece altyapı, asfalt hizmetlerinin yanı sıra kültürel faaliyetlere de ağırlık vereceğiz. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2005 Salı 16:55:40
Güncelleme :2 Ağustos 2005 Salı 17:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasin demirkol IP: 85.98.81.xxx Tarih : 20.12.2005 19:32:07
somada düzenlenen turk halk müzigi ses yarısmasında bulUndum.misafir olarak geldim somaya.ve gördüm ki,somada bu insanlar harcanıyor.özellikle birinci olan arkadas CEYHAN AYDIN NIN SESİ COK HOSUMA GİTTİ.SONUCLAR ACIKLANMADAN ÖNCE BU COCUK BİRİRNCİ OLUR DEDİM.VE HAKKETTİGİNİ DE JURİLER VERDİ.BEN İSTANBULDA MÜZİSYENLİK YAPIYORUM.BURDANDA O ARKADASA SESLANMEK İSTİYORUM.MUTLAKA DEGERLENDİR O SESİNİ.VE BELEDİYE BASKANI SY HASAN ERGENEYEDE TESEKKUR EDİYORUM,BU GÜZEL İNSANLARIN ELİNDEN TUTMASI DİLEGİYLE..