3
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Magnific Otel

3 Yıldızlı standartlara sahip Otel Magnific şehir merkezinde, deniz kıyısında, Bodrum 3 km, Milas, Bodrum hava alanına 30 km, mesafede yer almaktadır. Otel'in 176 toplam oda, 360 toplam yatak kapasitesi ve deniz, havuz, bahçe manzarası vardır. Magnific Otel'in oda detayları, direk telefon, split klima, duş, wc, saç kurutma makinası olarak dizayn edilmiştir. Otel Magnific'in genel özellikleri, split klima, klima ile ısıtma, bahçe, tv odası, oyun odası, internet merkezi, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, hayvanat bahçesi. Magnific Otel'de spor ve rekreasyon, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, masaj, masa tenisi, bilardo, gece animasyonu, spor animasyonu, mini golf, plaj voleybolu, çocuk oyun alanı, dalış okulu, parasailing, muz, jet ski, kano, rüzgar sörfü, mini club. Magnific Otel'de yeme ve içme, yarım pansiyon, kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, restaurant bar, 1 a la kart restorant, 1 açık restorant ve 1 kapalı restorant.

İlgili Kişi :
Adres1 :Zengin Huseyin Sok.No:15 Gümbet / Bodrum / Mugla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (252) 316 13 70
Faks :+90 (252) 316 22 72
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.