17
Mayıs
2024
Cuma
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Club Voyage Charm Otel

4 Yıldızlı standartlara sahip Club Voyage Charm Otel şehir merkezinde, deniz kıyısında, özel plaj, Bodrum 1 km, Bodrum hava alanına 40 km, mesafede yer almaktaır. Otel'in 160 toplam oda, 202 toplam yatak kapasitesi ve deniz, bahçe manzarası vardır. Otel Club Voyage Charm'ın oda detayları, direk telefon, müzik yayını, minibar, kasa, uydu tv, merkezi klima, duş, saç kurutma makinası, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir. Club Voyage Charm Otel'in genel özellikleri, merkezi klima, bahçe, tv odası, oyun odası, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya, doktor yada hemşire, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark. Club Voyage Charm Otel'de spor ve rekreasyon: açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, masa tenisi, gece animasyonu, plaj voleybolu. Otel Club Voyage Charm'de yeme ve içme, herşey dahil, kahvaltı salonu, lobi bar, snack bar, havuz bar, sahil bar, restaurant bar, 1 açık büfe restorant, 1 kapalı restorant. Club Voyage Charm Otel'in semineri ve konferanslar için hazırlanmış toplantı salonu mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Bardakçı Koyu Mevkii / Bodrum / Mugla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 316 44 43
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.