2
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

El Vino Hotel

El Vino tatil ve eğlencenin kalbi Bodrum'un merkezinde yer alan, sunduğu keyif,eğlence ve görülmeye değer günbatımı manzarasıyla sizi ağırlayacak bir butik oteldir. Bodrum kalesi'ne, şehrin tüm heyecanına, enerjisine ve kültürel aktivitelerine buradan ulaşabilirsiniz.

İş veya eğlence için olsun,El Vino size en iyi konforu, ortamı ve mutfağı sunar.

Kendi alanında profesyonel personelimiz her misafirinin ihtiyacına cevap verebilecek niteliktedir ve otelimiz kaliteli restorantlara, alışveriş ve eğlence merkezlerine sadece birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

İnce bir zevkin eseri olan, hoş ve modern mobilyalarla döşenmiş otelin ferah ve konforlu odaları günümüz tatilcilerinin gereksinimlerine cevap verebilecek sekilde donatılmıştır.

Tümü klimalı konforlu suitlerimizde bulunan kitchenette sayesinde dilediğinizde odanızda hafif bir şeyler yemenin zevkine varabilirsiniz.

El Vino dört mevsim ısıtmalı açık hava jakuzisi, eğlenmek, dinlenmek ve güneşlenmek için yüzme havuzu, havuzbaşı servisi ile de misafirlerine hizmet sunmaktadır. Mesela güne havuz başında yapacağınız bir kahvaltıyla başlayabilirsiniz.

El Vino Bodrum'un olaganüstü panoramik manzarası ile her yoğun günün sonunda dinlenebileceğiniz, en taze deniz ürünlerini, Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini ve kendi özel üretimimiz H&G Organik şaraplarını tadabileceğiniz mükemmel bir restoran ile hizmetinizdedir.

Günümüzde hatırlamaya değer bir tatil planlamak giderek zorlaşıyor,çünkü önünüzde birçok seçenek var.
El Vino size alışık olmadığınız bir ortamda, kusursuz döşenmiş odaları, Bodrum'un olağanüstü manzarası ve tarihi eserleri ile en büyüleyici tatili yaşatmakta oldukça iddialı.

İlgili Kişi :
Adres1 :Omurça Mah. Pamili Sokak Bodrum -Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48400
Telefon :+90 252 313 87 70
Faks :
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.