2
Mayıs
2024
Perşembe
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Golden Age Bodrum

KONUM : 4700 m2 alan üzerine kurulu denize sıfır tesisin 200 m uzunluğunda sahil şeridi mevcuttur.

Tilkicikkoyu mevkii, Şehir merkezine 20 km, havaalanına ise 45km uzaklıkta bulunmaktadır.

TESİS : 200 odalı tesisin, klimalı restaurantı, A la carte restaurantı, Jakuzi, Hamam, Sauna, Masaj, Oyun salonu, Tv salonu mevcuttur. Tesisde 2 açık yüzme havuzu, 4 adet barı, Ücret karşılığı kuru temizleme, oda servisi bulunmaktadır.

KLİMA : Tesiste split klima sistemi mevcut
olup istenildiği zaman kullanılabilinir.


ODA : 2001 yılında hizmete giren tesisin 2002 yılında tüm odaların yenilenmiştir. Ayrıca 150 odalık yeni ek bina Mayıs ayında hizmete girecektir. 28 m2 genişliğindeki odalarda; Tv, wc, Duş, Fön, Telefon, Minibar, Zemin seramik,Split klima, Müzik yayını ve French balkon mevcuttur.

AİLE ODALARI : Aile odaları connection odalardan oluşur, iki oda arasında kapı bulunur. ( Min: 2 büyük + 2 Çocuk) Max: 2 büyük + 3 Çocuk)

YİYECEK & İÇECEK : Yarım Pansiyon; Sabah ve akşam açık büfe yemekler, tüm içecekler ve extralar ücrete tabidir.

PLAJ : Tesisin 200 m uzunluğunda kum plajı ve iskelesi mevcuttur. Güneş şemsiyeleri, şezlong havuzbaşı ve plajda ücretsizdir. Plaj havluları sadece havuzda ücretsizdir.

SPOR & ANİMASYON & AKTİVİTE : Tesisde gün boyu soft animayon yapılır, Türkçe ve international showlar sergilenmektedir, Akşamlar canlı müzik(belirli günlerde), Beach club dancing bar vardır.

ÜCRETSİZ : Kasa, bilardo, hamam, sauna, masa tenisi, tenis (gündüz)

ÜCRETLİ : Tenis (gece), jakuzi, masaj, minibar, çamaşırhane, doctor, oda servisi, jet ski, banana, ringo, internet

ÇOCUK : 2 çocuk havuzu (45 cm derinlik), çocuk oyun yeri, ücret karşılığı çocuk bakıcılığı, çocuk animasyonu

İlgili Kişi :
Adres1 :Tilkicik Koyu Yalıkavak Bodrum / Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48430
Telefon :+90 (252) 385 54 60
Faks :+90 (252) 385 54 69
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.