18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Marina Vista

Ege’nin sıcaklığını doyasıya yaşamak ve Bodrum gecelerinin havasını yat limanının harika manzarısı eşliğinde solumak için Marina’nın Cafe Barında bir şeyler içmek yeterlidir. Özenle döşenmiş 85 adet ferah odası , açık ve kapalı restoranları, havuzları, snack barı, iç bahçesi ve sıcakkanlı personeli ile ayrıcalıklı bir tatil sunan Hotel Marina Vista sizi iki adım ötedeki şehre inmekten alıkoyabilir...
RESTAURANT & BAR
Otelin terasında bulunan, La Porta della Vista Restaurant & Bar konuklara nefes kesen yat limanı manzarası eşliğinde Bodrum’un en güzel kahvaltı menüsünü sunmaktadır. Akşamları ise şefin bizzat sunduğu italyan mutfağının leziz tadları eşliğinde ışıl ışıl Bodrum manzarasını seyretmek alışkanlık yaratabilir .
19.00-01.00
WELLNESS & SPA
En yakın plajlara 15 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.Otelden Bodrumun değişik, güzel koylarına yürüyerek yada minibüsle ulaşma imkanınız vardır. Ayrıca Otelin iç bahçesinde bulunan havuzda, güneş şemsiyeleri, şezlonglar, havlular ücretsiz olarak hizmetinizdedir. Ayrıca ücretsiz boyun masajı ve meyve servisimiz mevcuttur. Çocuklar: Misafirler için otelin iç bahçesinde ayrı bir çocuk havuzu bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 : Neyzen Tevfik Cad No.168 Bodrum-Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90.252.313 03 56-8
Faks :+90.252 316 23 47
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.