18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Tansel Beach Hotel

Tansel Beach Hotel dört yıldız standartlarında, Turgutreis/Akyarlar-Kemer'de bulunmaktadır. Turgutreis'e 6 km, Ege'nin İncisi Bodrum'a 24 km ve Bodrum-Milas Havalimanına 55 km uzaklıktadır.
Tansel Beach Hotel’in en önemli özelliklerinden biri de nefis bir peyzaja sahip, çok geniş bir bahçesinin ve özel bir iskelesinin olmasıdır.

Tansel Beach Hotel, gece ve gündüz ayrı güzellikteki panoramik “Kos Adası” manzarasına sahiptir.

Tansel Beach Hotel 99 standart, 27 aile odası, 8 suite ve 1 engelli odası (suite) toplam 135 odaya sahip 6 bloktan oluşur. Özenle döşenmiş odalarda; klima, mini bar, uydu TV, saç kurutma makinesi, direkt hat telefon, emanet kasası (günlük 2 €), banyo (küvet/tuvalet) ve balkon bulunmaktadır. 
Otellimizde, gerek farklı yaşlardaki küçük misafirlerimiz, gerek yetişkin misafirlerimiz için
farklı ativiteler bulunmaktadır. Küçük misafirimiz için oyun parkı, yanı sıra çeşitli animasyon ve eğlenceler organize edilmektedir.
Otelimiz, bulunduğu konum itibarı ile, Bodrum yarımadasında Surf sporu için en uygun rüzgara sahiptir.Bunun yanısıra çeşitli
su sporları aktivitileri de plajımızda mevcuttur. Tansel Beach Hotel, doğal güzelliği ve servis kalitesinin yanısıra, gece eğlenceleri ile de sizlere en güzel tatili yaşatma isteğindedir.
Türk geceleri, yarışmalar, havaii fişek gösterileri bunlardan bir kaçıdır.
Otelimiz açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, anfi tiyatro, disko (120 kişilik), Hamam, sauna, jakuzi, masaj, Fitness Center, çamaşırhane, TV salonu, konferans salonu(120 kişilik), internet cafe ,mini market, mini club (04-11 yaş arası), çocuk parkı ve güler yüzlü personeli ile hizmetinizdedir

İlgili Kişi :
Adres1 :Kemer Mah.Akyarlar Köyü Turgutreis Bodrum / Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (252) 393 67 87
Faks :+90 (252) 393 69 62
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.