18
Mayıs
2024
Cumartesi
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Aegean Dream Resort Hotel

Sizleri Ege sahillerinde geçireceğiniz rüya gibi bir tatile davet ediyoruz. Lüks odalarımızda konaklarken restorantlarımızın birbirinden lezzetli yemeklerini tadacak plajımızda güneşin ve denizin tadına varacaksınız...Odalarımız Single Room, Double Room, Family Room, Suit ve Connection Roomlardan oluşmaktadır. Bütün odalarımızda misafirlerimizi en konforlu şekilde konaklatabilmek için, Klima, Minibar, Uydu TV yayını, Saç Kurutma Makinesi, Sabit Kasa, Direk hatlı telefon bağlantısı, TV den radyo yayını, Duşlu banyo, Tuvalet, mobilyalı Balkon/Teras bulunmaktadır.

Odalarımız Deniz/Bahçe Manzaralıdır. Ayrıca Sigara içilmeyen ve iki adet engelli misafirlerimizi konaklatabileceğimiz odalarımız mevcuttur.

İlgili Kişi :
Adres1 :Bahçelievler Mevkii ,Turgutreis / Bodrum / Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :48400
Telefon :+90 (252) 382 88 98
Faks :+90 (252) 382 22 47
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.