21
Mayıs
2024
Salı
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Arzu Hotel & Aparts

Günlük iş ve yaşam stresinden uzak sakin bir tatil düşlediğinizde Yalıkavakıtaki eviniz ARZU OTEL istediğiniz her şeyi size sunacak ortamı hazırlar. Bodrum'un köklü ailelerinden olan Özükara ailesi yıllarca geniş çevreleriyle kendi evlerinde sürdürdükleri geleneksel Bodrum konukseverliğini ARZU OTEL VE APARTLARINDA daha geniş topluluklara yayarak devam ettirmektedirler. 

Arzu Otel:

Gerektiğinde çift kişilik yatak haline getirilebilen iki kişilik odalar, her türlü ihtiyaca yetecek genişlikte planlanmış, gardrop ve banyo ferah tutulmuştur. Tatilde ihtiyaç duyacağınız her şeyin bulunduğu odalara arzu edilirse TV de ilave edilebilmektedir. Bazı odalar muhteşem Yalıkavak körfez manzarasını pencerenize getirirken, diğerlerinde Cengiz Özükaraının bizzat yetiştirdiği ve tek yaprağına dokunmaya kıyamadığı, bu nedenle de çiçek ormanına dönüşmüş bahçenin manzarasını pencerenize getirmektedir.

Geleneksel Bodrum mimarisi örneğini oluşturan otelde alt kat odaları engelli konuklarımız düşünülerek planlanmıştır.
Geniş salon ve açık mutfağı, evinizi aratmayacak şekilde, her türlü detay ailenin mimar olan bireyi tarafından bizzat düzenlenmiştir. Klimalı apartlarda buzdolabı, ocak dört kişilik bir ailenin gereksinim duyacağı her türlü mutfak gereçleri size hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmeyecektir. İsterseniz otelin yüzme havuzunda serinler, isterseniz 200 m mesafedeki plajda yüzebilirsiniz. Deniz ve havuz sonrası küvetini doldurduğunuz banyoda rahatlayıp özel balkonunuzda aperatifinizi ya da çayınızı alabilir, veya televizyon seyredebilirsiniz. Kahvaltı , öğle veya akşam yemeklerinizde otelde almak isteyen konuklarımız bizlere ailemizle birlikte olma ve yeni dostlar edinme zevkini vereceklerdir.

Geniş ebeveyn yatak odası salon ve balkonu ile her türlü rahatınız evinizi aratmayacak şekilde düzenlenmiş olan ve beyazın hakim olduğu apartlarda renkler sizi yormayacak ve dinlendirecek şekilde düzenlenmiştir. Perdeler ve yatak takımlarında kullanılan malzeme el dokuması ve yöresel kumaşlardan hazırlanmıştır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Çökertme Mevkii Yalıkavak-Bodrum-Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 385 42 84
Faks :+90 252 385 52 17
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.