17
Haziran
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Cemre Otel

Cemre Hotel Turgutreis merkezine 1 km, Bodrum'a 18 km, havaalanına 48 km uzaklıktadır. Otelimizin 42 odası bulunmaktadır ve 100 yatak kapasitelidir. Tüm odalarımız balkonlu olup 21 adedi deniz manzaralı, 21 adedi mandalina bahçesi manzaralıdır. Bütün odalarımızda 24 saat sıcak su, duş / WC , direkt telefon hattı ve saç kurutma makinasi mevcuttur.

Tesisimiz içerisinde bir adet çocuk havuzu bölümü bulunan havuz , 2 adet bar (teras bar ve havuz bar), kendine özgü mutfağı ile sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinizi yiyebileceğiniz 100 kişilik restoran, özel plaj ve özel otopark bulunmaktadır.

Ayrıca otelimizde kiralık kasa, jeneratör ve kendisine ait su sistemi mevcuttur. 

42 oda (2 tanesi suit oda) ve 100 yatak
Tüm odalar balkonlu
21 oda deniz manzaralı
21 oda mandalina bahçesi manzaralı
Bütün odalarda 24 saat sıcak su, duş / WC , direkt telefon hattı ve saç kurutma makinesi

İlgili Kişi :
Adres1 :Turgutreis-Bodrum-Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 382 24 15
Faks :+90 252 382 59 09
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.