3
Haziran
2024
Pazertesi
BODRUM - MUĞLA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Dilekağacı Hotel

katlı - 3 katlı bloklar ve apartlardan oluşan Dilekağacı Otel, 50 odası, 8 adet apartı ve toplam 175 yatak kapasitesiyle konuklarına ihtiyaç duyacakları hizmeti, temiz ve güvenilir kalite anlayışı ile sunmaya devam etmektedir.

30 tanesi double, 18 tanesi triple olan odalarımız balkonlu olup, seramik döşeli duş, wc, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi, direkt hatlı telefon, klima ve tv gibi konuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahiptir. Ayrıca kiralık özel kasalarımızda değerli eşyalarınızın güvenliği de sağlanmaktadır.

7 kişinin rahatlıkla konaklayabileceği apartlarımızda ise konuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere çamaşır ve bulaşık makineleri, buzdolabı, hem yatak odası hem de salonda olmak üzere klima ve televizyon bulunmaktadır. 

Oyun (tavla, okey, masa tenisi) ve TV bölümü (Ücretsiz)
- Su sporları (Ücretli)
- Tekne turları (Ücretli)
- Türk geceleri (Haftada 2 gece) 
Doğal güzellikleri, tarihi dokusu, özgür ve alternatifli eğlence ortamıyla tam bir tatil cenneti olan Bodrum, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerindendir. Güneybatı kıyı şeridinde yer alan Bodrum Yarımadası'nın tam ortasında bulunan ve adını da bu özelliğinden alan Ortakent, yarımadanın en eski yerleşim bölgelerinden biridir. Ortakent'i biraz geçtiğinizde eşsiz manzarası ile Yahşi'ye varırsınız. Her iki köyden de Dilekağacı Otel'in denize sıfır konumda bulunduğu, yarımadanın en uzun 2. kumsalı olan Ortakent-Yahşi Plajı'na ulaşılabilmektedir. Bodrum otogar'dan hareket eden, Ortakent-Yahşi minibüsleri ile, günün her saati rahatlıkla ulaşmak mümkündür.
Mesafeler: Şehir merkezine 10 km
Minibüs durağına 100 m
Bodrum Havalanına 45 km

İlgili Kişi :
Adres1 :Yalı Cad. No:66 Ortakent-Yahşi Beldesi -Bodrum-Muğla
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 252 348 43 15
Faks :+90 252 348 31 81
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.